top of page
Blinde wijnproeverij TVV Dogs4blind
Blinde wijnproeverij TVV Dogs4blind

wo 05 jun

|

Knokke-Heist

Blinde wijnproeverij TVV Dogs4blind

Verleg je zintuigelijke grenzen met onze unieke blinde wijnproeverij. Laat je verrassen door de smaak van mysterie en ontdek de diepte van je smaakzin. Durf het onbekende te omarmen en proef de wereld op een heel nieuwe manier!

Tijd en locatie

05 jun 2024, 19:00 – 21:00

Knokke-Heist, ingang evendijk, Heistlaan 124, 8301 Knokke-Heist, België

Over het evenement

Stel je voor: een intieme bijeenkomst waar de zintuigen op een buitengewone manier tot leven komen. Benedickt, een ware kenner van de kunst van wijnproeven, neemt je mee op een onvergetelijke reis door zijn wereld van smaken en aroma's. Ondanks zijn eigen visuele beperking, leidt hij deze bijzondere ervaring met ongeëvenaarde passie en kennis. Terwijl deelnemers worden ondergedompeld in duisternis, worden ze aangemoedigd om volledig op hun andere zintuigen te vertrouwen. Elke slok onthult een wereld van nuances die vaak onopgemerkt blijven in een visueel georiënteerde omgeving. Benedickt deelt zijn diepgaande inzichten en begeleidt de deelnemers bij het ontrafelen van de complexe lagen van elke wijn, terwijl ze worden uitgedaagd om hun smaakzin op een geheel nieuwe manier te ervaren. Het is een avontuur dat de grenzen van perceptie verlegt en een diepere waardering creëert voor de rijkdom van het zintuiglijke leven. Een blinde wijnproeverij geleid door Benedickt overstijgt de traditionele benadering van wijnproeven en opent de deelnemers voor een wereld van mysterie en verfijning, waar de zintuigen tot leven komen in duisternis.De Wijnboer

Tickets

  • Zintuiglijke Ontdekkingsreis

    Stap in het onbekende en ontdek de verborgen smaaksensaties van onze unieke blinde wijnproeverij. We proeven 6 lekkere wijnen, speciaal uitgekozen door De Wijnboer!

    € 55,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page